Nyomtatás

Horgászat a Tisza-tónál

Beküldve: Állandó Programok

halak
Nyugalom, férfias szórakozás, egész napos kikapcsolódás és egy kis személyes hozzájárulás a vacsorához. Mindannyiunknak szüksége van erre néha. Mindezt megkapja a Tisza-tónál, ahol az egész év folyamán lehetősége nyílik hódolni horgászszenvedélyének.

Nyomtatás

Tisza-tavi Vízi Kirándulás

Beküldve: Állandó Programok

tiszato

A hétköznapok sivár világa után mit szólnának, ha pár napig úgy érezhetnék, mintha az Amazonas vidékére csöppentek volna? Megelevenedett őserdő-feeling, számtalan kikapcsolódási lehetőség. Kell ennél több?

Nyomtatás

Nyúzó Gáspár Fazekas Tájház

Beküldve: Tavaszi Programok

Nyúzo Gáspár

Többre kíváncsi Tiszafüredből a strandoknál, netán hazánk múltja iránt érdeklődik? Adjon helyet a kíváncsiságának és a régi település magvában található Nyúzó Gáspár Fazekas Tájház sikerrel fogja elkalauzolni a táj múltjába. 

Nyomtatás

Hagyományőrző Majális

Beküldve: Kiemelt Programok

májusfa

május 1-3.

A majálist legtöbbször a kirakodóvásárokkal, vattacukorral és a vurslival azonosítjuk. A Tisza-tó környékén mi szeretnénk adni az embereknek egy kis darabot a múltból! Látogasson el hozzánk a hosszúhétvégén és ismerje meg a hagyományokat!

Nyomtatás

Tiszavirág ártéri sétaút

Beküldve: Állandó Programok

arteri ut

Akik szeretnének megismerkedni a Tisza-tó élővilágával, de nem óhajtanak hosszú, fárasztó túrákat tenni vagy elhagyni a várost, azoknak a Szabics Kikötőből induló ártéri sétaút igazán velős és szórakoztató időtöltésnek fog bizonyulni.

Nyomtatás

Családi kirándulás a hétvégén

Beküldve: Állandó Programok

csalad

Elég a város zajából, koszából, káoszából - irány a magyar vidék, hazánk egyik legszebb élő környezete: a Tisza-tó! Kétnapos hétvégi programajánló azoknak, akik szívesen rácsodálkoznak otthonunk varázslatos vidékeire.

Nyomtatás

Ökocentrum - Poroszló

Beküldve: Állandó Programok

okocentrum

 A város zajától távol, nyugodt környezetben szeretne pihenni és gyermekeinek újat mutatni? Látogasson el az Ökocentrumba, ahol Magyarország egyik leglátványosabb élővilágával ismerkedhet meg.

Nyomtatás

Kiss Pál Múzeum

Beküldve: Állandó Programok

kiss pal muzeum
Szeretne egy kicsit magába szívni a környék kultúrájából, történetéből? A tiszafüredi Kiss Pál Múzeumban Magyarország egyik legrégebbi gyűjteményét megtekintve utazhat vissza az időben és fedezheti fel az elmúlt korok varázsát. 
Nyomtatás

Gyereknap a Tisza-tónál

Beküldve: Kiemelt Programok

shutterstock 9204820

Május 30-31.

A Tisza-tónál a Gyereknap két napig tart! Szólj Apunak, hogy szombaton reggel indultok a Tiszafürdere, a legizgalmasabb idei kalandra: kalózok lesztek és felfedezitek a vadregényes Holt-Tiszát!

Nyomtatás

Tiszafüredi Halas Napok

Beküldve: Kiemelt Programok

halaszle

2014. július 11-12-13.

Nyár, meleg, Tisza, hal, halászlé, sör – ez mind a Tiszafüredi Halas Napok. Egy hétvége ami a Tiszáról és a halakról szól. Legyen részese ön is a már hagyománnyá vált fesztiválnak! 

Megközelítés