Nyomtatás

Termálfürdők, wellness szolgáltatások

Beküldve: Állandó Programok

wellness
 
Pár nap kényeztetést mindenki megérdemel, ahol mindenki megtalálhatja a maga kikapcsolódási formáját. Elszakadni a várostól, nem hangzik rosszul?
 

Fürdő egész évben...

 
A fürdő hidrogén-karbonátos vize bizonyítottan segít több betegség kezelésében és kifejezetten javallott több idegrendszeri, mozgásszervi és nőgyógyászati betegségre is. Mindemellett igénybe vehet változatos fizikoterápiás illetve wellness szolgáltatásokat is, mint a finn szauna vagy épp a gőzkabin vagy sóterápia. A fürdő területén továbbá olyan kiegészítő szolgáltatásokat találhat, mint a magyar specialitásokat felvonultató a’la carte étterem, a teniszpálya vagy éppen az Ön kényelmét és biztonságát szolgáló kabinok. A látogatók számára lehetőséget biztosítunk szauna, szolárium, többféle masszázs és pedikűr igénybevételére is.
A nyári időszakban a strand reggel 8-tól este 8-ig tart nyitva és megtalálható benne egy strandmedence, egy úszómedence, egy fedett termálmedence illetve egy kinti ülőpados gyógymedence is. Akik fogékonyak a hidegben fürdőzésre, azok számára a strandon télen is lehetőség nyílik a kinti fürdőzésre és természetesen nyitva tart a fedett termálmedence is. 
 

Multifunkciós szolgáltatások.

A strand mellett megtalálható egy camping is, amely lakói számára a fürdőbe a belépés ingyenes. A camping lakói számára jó hír, hogy szintén ingyen horgászhatnak az itt megtalálható horgásztóban is. Ugyancsak a lakók rendelkezésére állnak itt elektromos árammal ellátott helyek lakóautóknak és lakókocsiknak, sátorhelyek illetve igény szerint üdülőházak is.

Gyógyulás minden nap!

Kifejezetten a városunkba télen látogatók figyelmébe ajánlanánk a Tisza Balneum Hotel Spa szolgáltatásait. A hotelben a gyógyvíz a strandéhoz hasonló és a termálfürdő télen is nyitva tart. A hotelben megtalálható egy pezsgőfürdős illetve víz alatti sugárral ellátott termálmedence, egy átúszó illetve úszómedence, egy merülő medence és egy Kneipp taposó medence is. A fürdési lehetőségeken kívül lehetőségük nyílik szauna és gőzkabin használatára is. A fürdőrészleg 7-től 20 óráig egész évben minden nap nyitva tart.

Pénztárcabarát árak

Ha eddig kétségei voltak a tiszafüredi nyaralásával kapcsolatban, örömmel mondhatjuk, hogy a Thermal Strand és Gyógyfürdőbe egy felnőtt már 770 Ft-tól, a Tisza Balneum Hotelben pedig 1900 Ft-tól vásárolhat felnőtt napijegyet. Mire vár még?


Megközelítés