Nyomtatás

Gyereknap a Tisza-tónál

Beküldve: Kiemelt Programok

shutterstock 9204820

Május 30-31.

A Tisza-tónál a Gyereknap két napig tart! Szólj Apunak, hogy szombaton reggel indultok a Tiszafürdere, a legizgalmasabb idei kalandra: kalózok lesztek és felfedezitek a vadregényes Holt-Tiszát!

Nyomtatás

Tiszafüredi Halas Napok

Beküldve: Kiemelt Programok

halaszle

2014. július 11-12-13.

Nyár, meleg, Tisza, hal, halászlé, sör – ez mind a Tiszafüredi Halas Napok. Egy hétvége ami a Tiszáról és a halakról szól. Legyen részese ön is a már hagyománnyá vált fesztiválnak! 

Nyomtatás

Tiszavirág hétvége

Beküldve: Kiemelt Programok

tiszaviragzas

2014. június

A Tiszavirág Magyarország és Európa legnagyobb méretű kérésze, amely látványos rajzása révén vált közismertté. Legyen részese az élménynek, amikor a Tisza táncra perdül, és a kis rovarok virágként szállnak a magasba.

Nyomtatás

Hagyományőrző Majális

Beküldve: Kiemelt Programok

májusfa

május 1-3.

A majálist legtöbbször a kirakodóvásárokkal, vattacukorral és a vurslival azonosítjuk. A Tisza-tó környékén mi szeretnénk adni az embereknek egy kis darabot a múltból! Látogasson el hozzánk a hosszúhétvégén és ismerje meg a hagyományokat!

Nyomtatás

Húsvét a Tiszánál

Beküldve: Kiemelt Programok

pirostojás

2014. április 19-20-21.

Hagyományos, vidéki, lányokat vödörrel nyakba öntős húsvétra vágyik? Szeretné tudni, hogyan készül az igazi hímes tojás? Szakadjon el pár napra a várostól és jöjjön el a Tisza-tóhoz húsvétkor!

Megközelítés