Nyomtatás

Húsvét a Tiszánál

Beküldve: Kiemelt Programok

pirostojás

2014. április 19-20-21.

Hagyományos, vidéki, lányokat vödörrel nyakba öntős húsvétra vágyik? Szeretné tudni, hogyan készül az igazi hímes tojás? Szakadjon el pár napra a várostól és jöjjön el a Tisza-tóhoz húsvétkor!

Programok a kicsiknek és a nagyoknak

Ha nem akar otthon gubbasztani, a Tisza-tó tökéletes úti cél, ahol eseményekben gazdag rendezvényeken vehet részt. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző kikapcsolódást. A pihenni vágyó vendégeket wellness és termálfürdő várja, még az aktív kikapcsolódás híveinek is akad megfelelő program a biciklitúra, a tavitúra és a madárrezervátum felfedezése képében. A kézműves vásárok és a gasztronómiai különlegességek mellett a húsvéti ünnepkörre épülő izgalmas programok is várnak.

Helyi hagyományok

Megismerkedhetnek a helyi locsolkodási hagyományokkal, ami kisgyermekek és apukák számára tökéletes program. A Balneum Hotel gyermekek részére egész napos programokat szervez szakképzett animátor segítségével: húsvéti kosár készítése, nyuszi készítése papírból és ruhaanyagból, közös családi program: óriás tojásfestés. Étkezési szokások bemutatása, az érdeklődőket megismertetjük a tojásfestés minden trükkjével, külön munkaasztaloknál mindenki elkészítheti a maga tojását, kézműves foglalkozás keretében további húsvéti díszkészítés teszi még izgalmasabbá a napot. Ezek a tárgyak kirándulás és az ünnep örök emlékei maradnak.

Tojáskereső verseny - ügyesebb vagy egy 8 évesnél?

Hogy a hétvége izgalmasabb legyen a tojáskereső verseny is megrendezésre kerül, amelyben kicsik és gyermek lelkű felnőttek egyaránt részt vehetnek. Kalandos csokitojás keresés a tavaszi erdőben térkép segítségével, felejthetetlen élmények húsvét alkalmából a tavaszi madárdaltól hangos környezetben.

A tojáskereső versenyről a Tisza Balneum honlapján tudhatsz meg többet...

Megközelítés