Nyomtatás

Gyereknap a Tisza-tónál

Beküldve: Kiemelt Programok

shutterstock 9204820

Május 30-31.

A Tisza-tónál a Gyereknap két napig tart! Szólj Apunak, hogy szombaton reggel indultok a Tiszafürdere, a legizgalmasabb idei kalandra: kalózok lesztek és felfedezitek a vadregényes Holt-Tiszát!

Programajánló május 24-re és 25-re, Gyereknap(ok)ra:

Kalózsziget (Robin Kalandsziget)

041dd1d0656757ba11fa1c89b5993a08Ahoj! Üdvözlünk Féktelen Fred Kapitány hírhedt Kalózszigetén, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, rátermettségét a kötélpályákon és a kalózképző játékokon. Kalózkapitányunk ismét a világ tengereit átszelő kincsszerző kalandozásokra készül, melyhez most verbuválja a veszélyekre fittyet hányó, mindenre elszánt legénységét! A kalózképző furfangos feladatainak sikeres teljesítéséért pedig még oklevél is jár, Féktelen Fred Kapitány sajátkezű aláírásával.Te is kalandokra és kihívásokra vágysz? Aye? Akkor itt a helyed, de ne feledd, mindig légy óvatos! Videó lejátszása

 A Kalózsziget május 24-25-én 10:00 - 18:00 között tart nyitva

Matula bácsi felfedező útja

A Tisza-tavi kirándulások során olyan helyekre kalauzoljuk el a bátrakat, ahová magától sose jutna el senki. A vízi és szárazföldi „ösvények”, melyek egy idegen számára kész útvesztőt jelenthetnek, tapasztalt kísérők számára régi ismerősök és újabb lehetőségeket teremtenek számukra, hogy olyan helyekre vigyék el, amilyeneket általában a természetfilmek képein láthatunk csak. 

Meg tudod mondani, hogy a két kép közül melyik készült a Tisza-tónál és melyik a Kongó folyón?

kongo

Egyéni látogatók mellett csoportos programokat is szervezünk, amelyek időtartalma igény szerint 3 és 8 óra között lehet. A program során időtartamtól függően bejárják az Öreg-tavi tanösvényt, kirándulunk a Nemzeti parkban, ahol 10 méteres kilátóról letekintve tekinthetjük meg Európa legnagyobb tündérrózsa mezőjét, illetve megismerkedhetünk régi magyar játékokkal és szokásokkal is, gyermekcsoport esetén pedig munkafüzetet is biztosíthatunk.

A programra előzetesen kell jelentkezni itt: +36 20 951 8823

A legnagyobb tábortűz melletti szalonnasütés

tabortuzAzok a gyerekek, akik ma már apukák, anyukák, még emlékeznek arra, hogy milyen volt mobiltelefonok nélkül kirándulni, táborozni, és este a tábortűz mellett szalonnát sütni. A mai modern világban már rettegünk a kalóriáktól és félünk a szénhidrátoktól, így a jó kis csöpögős szalonnát már csak elvétve tartjuk a fehér kenyér fölé.

Ezen a hétvégén azonban a MOROTVA PARKban mindenki leülhet a tábortűz mellé, és átélheti, milyen is egy igazi szalonnasütés. A szükséges hozzávalókat könnyedén beszerezhetik a Tisza-tó partján a Barátkozó Étteremben, a legjobb karcagi hentesek szalonnáiból. Már csak egy feladat van: Apa ássa elő a régi gitárját, és hozza el, hogy együtt énekelhessük a régi dalokat.

 

Szállásokat itt talál a hétvégére: Tiszafüred szállások

Oszd meg!

 

Találkozunk Gyereknap(ok)on?

Megközelítés