Nyomtatás

Tour de Tisza-tó, a sportok szerelmeseinek

Beküldve: Kiemelt Programok

tourdetiszato

2014. május 11.

Akár országúti kerékpárral, akár mountain bike-kal, akár szélsebesen, akár kényelmesen, a táj szépségében gyönyörködve, a lényeg, hogy körbe tekerd a Tisza-tavat és túrázz egy jót!

Akkor is ha nem vagy profi!

A vállalkozó szelleműek két versenytávban mérettethetnek meg. A 15 km-es táv elsősorban sportkedvelő amatőröknek, családoknak, barátai társaságoknak megfelelő. A felkészültebbek választhatják a 65 km-es távot, amely azért már valljuk be elég embert próbáló feladat egy hobbi kerekpáros számára. Az előző évekbeli érdeklődésnek köszönhetően a görkorcsolyások is bizonyíthatnak egy 57 km hosszú távon, persze csak a kerékpáros versenyzők elhaladása után.

Korábban olcsóbb- jelentkezz most!

A nevezési díjak 2500 és 5500 Ft között változnak, tekintettel az életkorra és a nevezés időpontjára. Amennyiben részt kíván venni a versenyen, igyekezzen a jelentkezéssel, hiszen a 65km-es távra 1200, a 15 km-es távra pedig csupán 400 fő a maximális létszám. Összesen 12 kategóriában lesz nyertes kihirdetve.

Jelentkezés itt...

 

A rendezvény teljes mértékben modern technikai eszközök használatával történik. A versenyzők idejét egy a bokájukra rögzített chip méri, amely visszajelzést küld, minden mérőpont után. Az eszköz használatával az esetleges holtverseny elkerülhető.

Biztonság mindenek előtt.

Fontos tudni, hogy a mezőny Poroszlóig együtt halad, lassú rajttal, majd a hivatalos kerékpárút előtt 2km-el lesz az éles rajt melyet a felvezető jármű fokozatos távolodása jelez. A résztvevők különösen ügyelnek a természet rendjére és tisztaságára. Szemét eldobására kizárólag az frissítő zónákban van lehetőség! A frissítő pontokon kívül történő szemetelés a versenyből való kizárást vonja magával!

A verseny központjául a Halas-tér szolgál, ahol a résztvevők a toalettet, öltözőt és ruhatárt találják. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Amennyiben csak megtekinteni szeretné a versenyt, ne habozzon látogasson el városunkba.

További információt itt talál a rendezvényről...

Megközelítés