Nyomtatás

Robin Kalandsziget

Beküldve: Nyári Programok

robin_kalandsziget

Nem kívánja órákig bogarászni a prospektusokat programok után kutatva, de mégis egy egész napos szórakozás van szüksége az egész család számára? Netán egyszerűen nem mindennapi élményeket akar szerezni a gyerekeinek?

Mi vagyunk akit keres!

A kalandpark egyedülálló abban a tekintetben, hogy az egész egy szigeten helyezkedik el és az egész ehhez az egy parkhoz tartozik. Ezzel egyedülálló módon nincsenek mesterséges határai, ráadásul amennyiben nyáron látogatja meg parkunkat, a kalandpark területén lévő strandot is szabadon igénybe veheti. A Tisza-tó egyedi állatvilága miatt pedig az egyszeri természetbúvárok a szigeten a szórakozás közben kalandparkhoz mérten egyedülálló módon változatos állat és madárvilágot figyelhetnek meg.

Egyedülálló az országban.

A Robin Kalandsziget alapterülete a magyar kalandparkok között a legnagyobb, így nem meglepő, hogy nálunk található az ország legmagasabb mászófala, a legtöbb akadállyal megtűzdelt kötélpályája és emellett még számtalan egyéb kihívás és kikapcsolódás. Nem túlzás azt állítani, hogy nálunk az extrémtől a lazább időtöltésekig bármilyen szórakozást megtalál. Az előbb említetteken kívül kipróbálhatja a lélegzetelállító Zorát, végigjárhatja tanösvényeinket, 17 méter magas kötélcsúszdán ereszkedhet le, majd pihenésképp játszhat minigolfot, íjászkodhat vagy éppen végigjárhatja kerékpáros akadálypályánkat. Gyerekek számára játszótér és játszóház is rendelkezésre áll. Amint pedig az egész napi aktív szórakozása közben megéhezik, várja a kalandpark területén működő étterem, ami közvetlenül a parkoló és a shop mellett helyezkedik el.

Nem csupán kalandsziget....

Ha a sziget nem lenne elég, akkor a Robin Kalandszigeten egyedülálló módon lehetősége nyílik változatos vízi kalandok gyűjtésére. A látogatóink számára ingyenes strandon kívül lehetősége nyílik motorcsónakot, kenut vagy csónakot bérelni, vízikenguruzni vagy éppen vízichopperezni. A vállalkozóbb szelleműek pedig kipróbálhatják a water walkingot, ami során egy műanyag „labdába” zárva kísérelhet meg a vízen járni.

Habár elsősorban a parkban elsősorban valamiféle szabadidőruha és zárt cipő viselését ajánljuk, akár teljesen hétköznapi felszerelésben is nyugodtan meglátogathat minket. Ne feledje azonban, hogy viharban és rossz időben a kalandpark látogatása nem ajánlott, ráadásul villámveszélyben a folyón való átkelés se lehetséges.

Várjuk Önt és családját!

Ha tehát egy az egész család számára felhőtlen szórakozást nyújtó egész napos programot keres, ne gondolkozzon tovább és látogasson el a Robin Kalandszigetre.

 

Megközelítés