Nyomtatás

Csónakbérlés, túrák, szállás - Albatrosz kikötő

Beküldve: Nyári Programok

albatrosz

Nyugodt kikapcsolódásra vágyik természetes környezetben úgy, hogy a Tisza-tó összes szépsége egy karnyújtásnyira van Öntől? Egyet se féljen, az Albatrosz kikötőben mi összeszedtünk mindent, amire szüksége lehet és segítünk Önnek a zavartalan pihenésben.

Táborozzon le!

Akár egy hetes nyaralásra jön Tiszafüredre, akár egy estére érkezik csak hozzánk túrázás közben, az Albatrosz kikötőben bárki talál magának megfelelő szálláshelyet. A több napot itt tartózkodók számára 4 fős bungalókat lehet kivenni, de a megszokott sátor és lakókocsihelyek bérlésére is van lehetőség. Különleges és egyedi opció, hogy lakóhajó számára is tudunk helyet biztosítani. Lakóink számára pedig vizesblokkot és konyhát tartunk fenn.

Induljon felfedező túrára!

A kikötőben lehetősége nyílik motorcsónakok és kajak/kenu bérlésre is. Motorcsónakot egy órára már 2500 Ft-ért bérelhetünk, azonban ha nem ismeri a Tisza-tó környékét vagy nem ért a motorcsónak vezetéshez, 1500 Ft extra díjért vezetőt biztosítására is lehetőség nyílik. Nagyobb csoportok csónakbérlési igényeihez is tudunk igazodni.  

Amennyiben nem rémül meg egy kis testmozgástól, óránként 500 Ft-tól lehetősége nyílik, egy és kétszemélyes túrakajak és három vagy négyszemélyes túrakenu bérlésére is. Evezős hajóval lehetőségünk nyílik megkötés nélkül bejárni a Tisza-tó környékét, akár a madárrezervátumba is fel szabad evezni, amit robbanómotoros hajóval tilos megközelíteni. Egész napos hajókölcsönzésre is van lehetőség.

Saját hajóval a Tisza-tónál

Az Albatrosz kikötő területén lehetősége nyílik saját hajója eltárolására is. A kikötőben a legkisebb horgászcsónakoktól a sporthajókon keresztül a nagyobb lakóhajókig mindenre vállalunk őrzött tárolást és felügyeletet, egy hónapra vagy akár az egész szezonra. A csónakok szállítására szintúgy van lehetőség, Tiszafüreden kívül 200 Ft/km-ért.

Gondtalan programok.

Az Albatrosz kikötő területén kívül is bőven biztosítunk látogatóinknak elfoglaltságot. Változatos programokat szervezünk egyedi látogatóknak illetve csoportoknak is, mint például kenutúra a madárrezervátumba, sétahajós túra az ökocentrumba, ökotúrák, biciklitúrák, lovaskocsizás illetve látogatás a Robin kalandparkba.

Ez még csak a kezdet!

Ezek csak ízelítőt adtunk a lehetőségeinkről. Az összes lehetséges programunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra.

Megközelítés